Nöjda kunder

Här nedan kan läsa lite om av vad några av dom som har lyssnat på mig har tyckt om min insats

"Utifrån mitt perspektiv och i all feedback jag fått från personalen så var det en toppen eftermiddag vi hade med Atle! Atles bidrag gav den energi, lust och skratt vi behöver. Det roliga var att han vid ett par tillfällen använde sig av samma uttryck som jag och min kollega gjorde vi vårt framförande som ägde rum på förmiddagen. Lyckat!"
Karin Herbertsson, Tierps Skola
"Det var toppenbra. Jag hade höga förväntningar pga att kollegor på annan ort tipsat om dig, men förväntningarna överträffades. Du har en enorm energi och fick in budskapet som vi kommit överens om tidigare, på ett lättsamt sätt. Ingen kunde undgå budskapet, du höll hela tiden den röda tråden. 5 av 5!"
Mikael, E-on
"Genomgående 5:or i betyg. Atles uppgift var att prata om glädje, skratt och lust och det gjorde han på ett enkelt och lättfattligt sätt som många kunde ta till sig. Han tog många exempel ur verkliga livet som de flesta kan känna igen sig i, noterbart var att så många män tyckte att han var riktigt bra. Min upplevelse är att män oftast tycker att sådana här föreläsningar kan vara lite "fjolliga" så därför noterade jag glatt att Atle lyckades ta sig förbit den spärren."
Posten
"Det blev succé – alla var glada och upprymda när de kom tillbaka till verksamheterna. Detta trots att han faktisk levererar rätt tuffa budskap med klar adress till medarbetarna – det är du som är din arbetsmiljö – du är ditt språk och inställning – det är inte bara chefens ansvar – vi tillsammans skapar den goda stämningen alla vill ha. Med hans skickliga upplägg att bjuda på sig själv och ge oss nycklar att jobba med tyckte alla att de fått en gåva att förvalta."
Rita Theander, Malmö Stad
"Det var ett fantastisk föredrag du hållit för oss på Isaberg den 22 maj.Tack!!. Vi fick med oss många tänkvärda och viktiga aspekter på hur vi tänker och agerar i vårt dagliga liv, privat och på jobbet, men framför allt hur vi kan påverka våra liv för att må bättre själva och få vår omgivning att se möjligheterna i varandra och i  det vi gör."
Britt M, ​​FORTUM SERVICE
"Hej Atle! Tack för din medverkan i måndags på vår ledardag. Dagen efter pratade jag med några som Var med och alla gick med armarna i luften och sa – ”vi är bäst” – Ett tydlig tecken på att vi behöver känna oss behövda, bekräftade och sedda. Budskapet du gav var kristallklart – du och jag skapar ett VI – ett vinnande lag."
Lars Brandhammar, Landstinget Gävle
"Tack för ett toppen arrangemang: varför går vi till jobbet? Med Atle Johansen var en riktig energi kick…woaww!! Många kloka ord i kombination med humor. Vi skrattade så tårarna rann och det kändes befriande..precis vad vi behövde!"
Åsa SegolssonHälsocoach Forshaga
"Hej Atle, vi blev så utrolig inspirerade av ditt seminarium på Yllan i fredags. När vi kom hem ändrade vi genast vår välkommentext på intranätet för alla anställda och brukare från ”Välkommen namn” till ”Du är bäst Namn.”
Magnus Lindstrand, Spirit of food/Kristianstad
"Atle – varmt tack för din insats på vår controllerutbildning!! Det var mycket uppskattat och vi tycker det blev en perfekt start på vår utbildning och framför allt dina nycklar till oss som controllers som är ledare att tänka på."
Annika LysénUtb.ansvarig Ekonomistyrnigsverket
"Hej va på din föreläsning i Kalmar i Torsdags och det var den absolut bästa föreläsningen jag varit på, och jag har varit på måååånga. Mina kollegor pratar fortfarande  om ”det röda äpplet” på lunchrasterna och skrattet donar i rummet.
Kristina Söder, Kalmar kommun
"Supertack själv Atle! Hela konferensen föll på plats när du kom in till vårt härliga gäng. Du får high ten från oss alla!"
KentSwedbank
"Hej på er alla, ett stort tack för ännu ett lyckat seminarium i Västerås! Utvärderingarna var som vanligt helt fantastiska…ni är bäst!!"
Kerstin Wikmar, Mjölkfrämjandet
"Hej Atle! Tack för ett mycket väl genomfört uppdrag för Telia. Bara 5:or och två 6:or…en extremt bra utvärdering!  Men vi på talarforum är inte förvånade! Ganska självklart! Jeanette, TalarforumHej Atle! Jag har utvärderat uppdraget för Eriksson i Katrineholm, och Sara personalchefen var mycket nöjd."
JeanetteTalarforum
"Hej Atle, Hoppas du har haft en skön helg och att du är redo för en ny vecka. Jag och mina kollegor vill från djupet av våra hjärtan tacka dig för två magiska/fantastiska temadagar! Vi är alla oerhörd nöjda. Jag känner att det du pratade om var exakt vad vi behövde – känna oss värdefulla. Vi känner oss påfyllda med glädje och tillförsikt."
Christin Agnemyr, Örebro kommun