Föreläsningar och föreställningar

SMILE

“Jag gillar dig kära kollega” – hur ofta får vi höra det? Och vad har piña colada med glädje att göra?

Denna SMILE-föreläsning är en hyllning till alla fantastiska medarbetare som varje dag sliter för att vi ska lyckas, tillsammans! När vi fyller arbetsplatsen med SMILE skapar vi en äkta må-bra-kultur på riktigt.

Atle Johansens enkla filosofi är att skapa massor av glöd, skratt och bekräftelse som ger energi och tankar långt efter att lamporna släckts. Detta SMILE-pass är inte bara ett underhållande event, utan en början på något nytt och fräscht och ett tillfälle där var och en får med sig konkreta verktyg att använda direkt.

Fyll hela arbetsplatsen med SMILE – möt Atle Johansen!

LYCKLIG PERSONAL = ÄKTA KUNDBEMÖTANDE

För att man ska ha en organisation som ska kunna levera ett äkta bemötande måste personalen må bra i sin vardag.

Det spelar ingen roll om det är ett säljföretag, service organisation eller ett vårdföretag alla behöver att ha ett gott bemötande antingen för att man träffar sina kollegor eller om det är kunder, användare eller klienter.

Genom att bygga en  ”måbrakultur”  på riktigt så den genomsyrar hela företaget kommer dom som är i kontakt med er känna den äkthet i atmosfären du vill levera genom dina medarbetare.

VARFÖR GÅR VI TILL JOBBET?

Atle Johansen är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare på temat inspiration och arbetsglädje. Han har en omfattande erfarenhet och kompetens vad gäller att arbeta med inspiration- och motivationsfrågor inom företag och organisationer.

Atle vill att det ska vara roligt att gå till jobbet. Han vill att människor ska trivas och utvecklas och gå med lyft blick och känna stolthet. Han vill att alla ska tycka det är roligt att samarbeta inom företaget och känna en proaktiv stämning som genomsyrar allt man gör. På så sätt kan företag växa på en solid värdegrund och alltid hålla vad man lovar.

Kommentarer från publik:”Som chef, kollega och personligt – Tack!” ”Så mycket bekräftelse och skratt inbakat i en gemensam anda!” ”Du inger 99% hopp!” ”Utan tvekan – Årets bästa föreläsning!”

Föreläsningens namn: Varför går vi till jobbet? Områden: Inspiration, motivation, drivkraft, arbetsglädje Språk: Svenska och engelska